Velká česká bedna masa
Detailní popis produktu
PRŠUTO PANENKA CCA 180G
Pršuto PANENKA se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa - panenská svíčková. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg jsme použili 145 kg vepřové panenky.
PRŠUTO KARÉ CCA 180G
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
PRŠUTO DIVOČÁK KARÉ CCA 180 G
PRŠUTO COPPA CCA 240G
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy jsme použili 150 kg vepřového masa.
Pytlácký rillettes - pikantní
Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z divočáka a chilli. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.
Rillettes s masem z divočáka
Tradiční Francouzská masová pomazánka s masem z divočáka. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový jam.
Škvarkové sádlo z divočáka s cibulkou
Sádlo se škvarky pro milovníky zvěřiny. Doporučujeme servírovat na chlebu se solí a cibulí.
Slaninové čatní s chilli
Slaninové čatní se hodí do burgerů, k masu, k bramborům, nebo jen namazat na opečenou bagetku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.